GVK Säkra Våtrum

- BADRUM - KAKEL - KLINKERS - MATTOR - PARKETT - LAMINAT - BADRUMSINREDNING - TAPETER - FÄRG -

Märsta Vägg & Golv AB - Golvproffs anno 1979

GVK Säkra Våtrum

 

Vi arbtetar efter GVK regler för en säker våtrumsinstallation.

 

Detta innebär att vi kontenuerligt utbildar och fortbildar personalen både i teoretiksa och praktiska kunskaper. Varje fuktskyddning och våtrumsarbete sker enligt GVK´s regler och anmäls till GVK. Som auktriserad GVK företag sker bland annat slupmässiga stickprovskontroller och dokumenterad egenkontroll av samtliga arbeten.

 

 

"GVKs branschregler Säkra Våtrum ger både hantverkare och beställare praktiska instruktioner för hur man bygger våtrum på rätt sätt. Försäkringsbolag och beställare kan också jämföra ett utfört arbete med branschreglerna för att se om arbetet håller måttet.

 

GVKs branschregler för tätskikt i våtrum utgör grunden till problemfria och vattensäkra våtrum. Reglerna är det juridiska fundamentet som försäkringsbolag, beställare och hantverkare kan luta sig mot för att säkra att ett våtrumsarbete utförs lagenligt och fackmässigt. De hjälper också fastighetsägare att göra bra beställningar, både av material och av entreprenör. Branschreglerna tillämpas vid så kallade tunnskiktskonstruktioner och gäller för badrum, toalett och tvättstuga. De är en praktisk tillämpning av Boverkets Byggregler och harmoniserar med Säker Vatteninstallation, AMA Hus och AMA VVS & Kyl." - gvk.se

 

https://www.gvk.se/

Kontakta oss

 

Telefon: 08- 591 149 50

E-mail: info@mvgolv.se

Fax 08-59120688

Hitta hit

 

Klicka på kartan för större karta och vägbeskrivning!

Butiken

 

Butikens Öppettider:

Vardagar 10-18.00

Lördagar 10-14.00

Söndagar stängt

 

Adress

Söderbyv. 2

19560 ARLANDASTAD

GVK Certifierad

 

GVK Auktoriserade för säkra våtrum.

 

GVK ställer krav på såväl företag som arbetsledare och montörer för att säkerställa fackmässiga våtrumsinstallationer.

 

Läs mer>>

Rotavdrag

 

ROT-avdraget ger dig 30% eller upp till 50.000kr rabatt genom skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om.

 

Skattereduktionen får du direkt vid betalning.

 

Läs mer på skatteverket.se >>