SERVICE - KUNSKAP - KVALITÉ

VÅTRUMSEXPERTER & GOLVPROFFS SEDAN 1979

Märsta Vägg & Golv AB


Märsta Vägg & Golv AB är idag ett familjeägt företag som bildades 1979 som enskild firma. 1988 ombildades bolaget till aktiebolag och har idag 12 anställda med en lojal kundkrets i närområdet. Vi tror på långsiktiga mål i vår affärsverksamhet och satsar på kvalité framför kvantitet. Vi arbetar i huvudsak mot privatpersoner och företag i Sigtuna Kommun med omnejd och utför all typ av mattläggning, kakelsättning, klinkersläggning, laminat och parkettläggning.


I dagsläget renoverar vi över 100 våtrum per år och utför hela arbetet från rivning till slutmontering, vilket gett oss en stor erfarenhet inom just detta område. Vi är auktoriserade genom GVK och lämnar alltid dokumentation på korrekt utförd fuktskyddning och fallspackling efter avslutat arbete vilket garanterar en trygg renovering av ditt våtrum.

 

Vi tror på en transparant och rak kommunikation där vi redovisar alla kostnader och ger ett fast pris på din renovering innan påbörjat arbete.

 

Märsta Vägg & Golv har butik och lager på Söderbyvägen 2B i Arlandastad med utställningar och en stor mängd prover från marknadens ledande leverantörer, i butiken hittar du alltid kunnig personal som ger all den hjälp du behöver som handlar om din renovering.


Märsta Vägg & Golv jobbar efter värdeorden Service, Kunskap, & Kvalité -En nöjd kund är alltid den bästa reklamen.

KONTAKTA OSS

BUTIKEN ÖPPETTIDER


Vardagar 10-18

Lördagar 10-14

Söndagar & helgdag stängt

Guldbolag Trippel V rankad

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera