Galleriet

Här hittar du ett urval av de objekt vi gjort.

Du vet väl att vi finns på sociala medier, följ kika in på facebook eller instagram för fler bilder.

Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_13
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_4
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_8
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_9
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_5
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_7
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_6
Badrumsrenovering_Sigtuna-BHV_1

Badrumsrenovering i Sigtuna

Här genomförde vi en stilren och ljus badrumsrenovering i Sigtuna där vi skapade en öppning mot altanen för att maximera ljusinsläppet och skapa en harmonisk koppling mellan inomhus- och utomhusmiljön.

För att skapa en exklusiv och stilfull atmosfär installerade vi spotlights som ger en behaglig belysning och framhäver rummets estetik. Golvvärme skapar en behaglig varm känsla under fötterna, medan den väggnära brunnen ger en minimalistisk och strömlinjeformad design. En belyst nisch ger en extra touch av elegans och ger möjlighet att visa upp vackra detaljer.

Kunden valde noggrant produkter av hög kvalitet för att säkerställa en hållbar och funktionell badrumsrenovering. Glasväggarna och blandaren kommer från INR, medan kommoden, spegeln och handdukstorken kommer från Svedbergs. WC:n är från välrenommerade varumärken som IFÖ och Geberit. För kakel- och klinkersval valde vi material från Dekora för att ge badrummet en tidlös och stilfull estetik.

Resultatet är ett badrum som andas exklusivitet och stil, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en trivsam och funktionell miljö. Vi är stolta över att ha fått vara en del av denna badrumsrenovering och skapa ett rum där stil och funktionalitet smälter samman på ett fantastiskt sätt.Badrumsrenovering i Rosersberg

Vi genomförde en omfattande och lyxig badrumsrenovering i Rosersberg där varma toner och svarta detaljer skapade en elegant atmosfär. Denna renovering krävde noggrann planering och vi använde avancerade 3D-program för att visualisera och planera varje detalj.


För att uppnå den exklusiva känslan och lyxiga atmosfären rev vi en betydande del av det befintliga badrummets planering och väggar. Genom att använda avancerade planeringsverktyg kunde vi skapa en noggrann visualisering av renoveringsprojektet och säkerställa att varje element och detalj harmoniserade perfekt med varandra.


Vi valde produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att badrummet skulle bli en verklig oas av lyx och komfort. Glasväggar och spegel från INR skapade en känsla av rymd och ljus samtidigt som de bidrog till den eleganta designen. Blandaren och kommoden från Svedbergs erbjöd både stil och funktionalitet, medan WC:n från IFÖ och Geberit garanterade en pålitlig och effektiv prestanda. Kakel- och klinkersvalen från Dekora bidrog till att skapa en enhetlig och sofistikerad estetik.


Denna omfattande badrumsrenovering inkluderade också imponerande detaljer för att förhöja lyxen och komforten. Spotlights lyste upp rummet och framhävde varje detalj, medan golvvärmen skapade en behaglig och ombonad känsla. Glasväggarna från golv till tak skapade en öppen och rymlig atmosfär. Väggnära brunnar bidrog till den moderna och strömlinjeformade designen.


Vi integrerade också högtalare i taket för att skapa en avkopplande miljö och njuta av musikupplevelser. Belysta nischer gav en extra touch av glamour och erbjöd en plats att visa upp vackra detaljer och dekorativa föremål.

Resultatet av denna lyxiga badrumsrenovering i Rosersberg är en elegant och modern oas av avkoppling och skönhet.


Varje element har omsorgsfullt planerats och utförts för att skapa en harmonisk helhet där lyx och komfort smälter samman på bästa sätt. Vi är stolta över att ha genomfört detta omfattande projekt och skapat ett badrum som erbjuder en unik och exklusiv upplevelse för våra kunder.

Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
Badrumsrenovering i Rosersberg
BadrumsrenoveringSigtuna-4-1
BadrumsrenoveringSigtuna-4-4
BadrumsrenoveringSigtuna-4-3
BadrumsrenoveringSigtuna-4-2
Badrumsrenovering Sigtuna-4-5
BadrumsrenoveringSigtuna-4-6
BadrumsrenoveringSigtuna-4-7
RektorCullbergsväg7

Våtrumsrenovering med dusch i Sigtuna

En badrumsrenovering i Sigtuna med fokus på att skapa en klassisk och tidlös stil med exklusiva och effektfulla materialval och inredning.

Vi strävade efter att skapa en renovering som skulle stå sig över tid och behålla sin eleganta utstrålning genom åren. För att uppnå detta valde vi noggrant ut material och inredning som skulle bidra till den önskade klassiska och tidlösa estetiken.

Spotlights användes för att belysa badrummet på ett effektfullt sätt och framhäva dess vackra detaljer. Genom att placera ljuskällor strategiskt skapades en behaglig och atmosfärisk belysning som förhöjde badrummets eleganta utseende.

För att öka både komfort och funktionalitet installerade vi golvvärme, vilket ger en skön och varm känsla under fötterna och bidrar till en behaglig atmosfär i badrummet. Vi valde också vikbara duschdörrar och duschhyllor som inte bara ger en praktisk lösning utan också smälter sömlöst in i den övergripande klassiska stilen.

Resultatet av denna badrumsrenovering är ett badrum i Sigtuna med exklusiva och effektfulla materialval och inredning, som är präglat av en klassisk och tidlös stil. Spotlights och golvvärme bidrar till en behaglig och stämningsfull atmosfär, medan vikbara duschdörrar och duschhyllor kombinerar funktionalitet med en stilfull estetik.

Vi är stolta över att ha genomfört denna renovering och skapat ett badrum som uppfyller våra kunders önskemål om en klassisk och tidlös stil samtidigt som komfort och funktionalitet är i fokus.

Liten mysig WC i Sigtuna i tidlös stil

en renovering av en WC (toalett) i Sigtuna med en unik design som inkluderade halvkaklade och putsade väggar. Denna designförändring har verkligen gett rummet ett lyft och en särskild karaktär som passar perfekt in i den historiska miljön i Sigtuna.

Trots att det handlar om en WC har vi inte kompromissat med stilen. En klassisk stil genomsyrar renoveringen och ger rummet en tidlös och elegant atmosfär som harmoniserar med den unika atmosfären i Sigtuna. För att ytterligare förstärka den exklusiva stilen valde vi möbler från Miller, ett varumärke känt för sina högkvalitativa och stilfulla möbler. Dessa möbler från Miller blev en central del av inredningen och bidrog till att skapa en känsla av lyx och förfining i WC:n.

Resultatet av denna WC-renovering är en unik design med halvkaklade och putsade väggar som ger rummet en helt ny dimension och karaktär. Den klassiska stilen tillsammans med de exklusiva möblerna från Miller skapade en harmonisk och stilfull atmosfär som kompletterar den vackra omgivningen i Sigtuna.

Vi är stolta över att ha genomfört detta projekt och skapat en WC-renovering som både är visuellt tilltalande och funktionellt tillfredsställande för våra kunder i Sigtuna.


Toalettrenovering Sigtuna Bild 1
Toalettrenovering Sigtuna Bild 2
Toalettrenovering Sigtuna Bild 3
Toalettrenovering Sigtuna Bild 4
Toalettrenovering Sigtuna Bild 5
Toalettrenovering Sigtuna Bild 6
BadrumSigtuna2
BadrumSigtuna3
BadrumSigtuna4
BadrumSigtuna5
BadrumSigtuna6
BadrumSigtuna7
BadrumSigtuna1

Badrumsrenovering Sigtuna

en omfattande badrumsrenovering med fokus på att använda exklusiva materialval för att skapa en lyxig atmosfär.

I denna renovering gjorde vi flera tillval som verkligen höjde nivån på badrummet. En väggnära brunn och högtalare bidrog till att skapa en modern och stilren känsla. En skjutdörr och väggmonterade blandare gav inte bara en elegant estetik utan också en praktisk användning av utrymmet. För att ytterligare förstärka den lyxiga stilen, inkluderade vi även nischer i väggarna för att visa upp och förvara badrumsprodukter.

För att belysa badrummet på bästa sätt valde vi spotlights med extra hög kapacitet. Denna belysningslösning gjorde det möjligt att använda mörka plattor i badrummet utan att skapa en mörk eller dyster atmosfär. Istället skapades en effektfull kontrast mellan de mörka plattorna och det väl upplysta rummet, vilket gav en modern och lyxig känsla.

Resultatet av denna omfattande badrumsrenovering är en elegant och lyxig atmosfär med exklusiva materialval. De olika tillvalen, såsom väggnära brunn, högtalare, skjutdörr och väggmonterade blandare, bidrog till att skapa en modern och stilren känsla. Spotlights med extra hög kapacitet möjliggjorde användningen av mörka plattor utan att förlora ljusstyrkan i badrummet. Vi är stolta över att ha genomfört denna renovering och skapat ett badrum som inte bara är funktionellt, utan också bjuder på en lyxig och modern atmosfär.

Badrumsrenovering Sigtuna

Vi är stolta över att ha genomfört en imponerande badrumsrenovering där vi förvandlade den äldre standarden till ett utrymme med snygga och raka linjer. Genom att använda plattor i stort format skapade vi en modern och stilren atmosfär som genomsyrade hela badrummet.


En av de mest framträdande och unika detaljerna i renoveringen var den gröna fondväggen. Denna kontrastrika vägg i en härlig grön nyans blev verkligen en central fokuspunkt och gav badrummet en fräsch och levande känsla. Fondväggen skapade en härlig dynamik och en inbjudande atmosfär i rummet.

För att ytterligare förhöja rummets utseende och maximera ljusinsläppet kaklade vi även in det stora fönstret. Detta blev en vacker designfunktion som släppte in naturligt ljus och skapade en öppen och luftig känsla i badrummet.


För att skapa extra effekt och visuellt intresse installerade vi också en nisch med en spotlight. Denna nisch blev en perfekt plats att framhäva speciella föremål eller dekorativa element. Spotlighten i nischen skapade en behaglig belysning som betonade objekten och bidrog till en inbjudande atmosfär.

För att fullända den eleganta och funktionella stilen valde vi kommod och duschblandare från INR. Dessa exklusiva detaljer passade perfekt in i den moderna och stilrena designen, och bidrog till badrummets övergripande lyxiga atmosfär.


Sammanfattningsvis var denna badrumsrenovering enastående och unik med sina snygga och raka linjer, plattor i stort format och den framträdande gröna fondväggen. Det långa smala fönstret högt upp på väggen tillförde en extra dimension av ljus och öppenhet i rummet. Spotlighten i nischen skapade extra effekt och framhävde detaljerna. Tillsammans med de exklusiva valen av kommod och duschblandare från INR blev detta badrum en oas av elegans och personlighet.

SigtunaBadrum6060-6
SigtunaBadrum6060-5
SigtunaBadrum6060-4
SigtunaBadrum6060-3
SigtunaBadrum6060-2
SigtunaBadrum6060-1
SigtunaBadrum6060-7
Badrum Odensala 1
BadrumOdensala2
BadrumOdensala3
BadrumOdensala4
BadrumOdensala5

Badrumsrenovering Odensala

Luftigt badrum med varma färger.


Tillval spotlight och golvvärme samt nisch i dushen bryter av och skapar snygg effekt för helhetsutrycket.

Badrumsrenovering Sigtuna/Österby

Badrumsrenovering där gamla tunga kontruktioner demonterades till förmån för ljusare färgtoner och öppen yta.

Inredning från INR med snygg belysning under kommod och runt spegel. Väggnära brunn och spotligts för ännu renare och ljusare känsla i rummet.

139449881_1337221296629850_1964157333041070948_n
139095403_1337221316629848_1637762166823265632_n
139162850_1337221303296516_5954012479718876263_n
139627899_1337221306629849_6233704492007350364_n
139427888_1337221313296515_3551778926048897996_n
139311417_1337221319963181_8508953494645660711_n
Badrumsrenovering Upplands Väsby
Badrumsrenovering Upplands Väsby
Badrumsrenovering Upplands Väsby
Badrumsrenovering Upplands Väsby
Badrumsrenovering Upplands Väsby
Badrumsrenovering Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands Väsby


Snyggt våtrum med moderna svarta detaljer. Kakel och klinkers från Dekora och möbler från Noro.

Tillval spotlight och golvvärme samt brytare i svart ger ett mycket snyggt och genomtänkt utseende.

Badrumsrenovering Sigtuna

Omfattande renovering där flera mindre utrymmen slogs ihop och blev ett rymligt badrum med spakänsla.


151826540_1359509704401009_8467487563468318037_n
151801507_1359509711067675_6196725904387223322_n
151262345_1359509717734341_4757836242256841954_n
151677653_1359509707734342_3463988947661602668_n
151594930_1359509714401008_4013657149604137453_n
152213777_1359509721067674_3162286476276526808_n
151261072_1359509697734343_3290803941238239819_n
158632027_1373278483024131_2313910404546488725_n
159713220_1373278479690798_5382421204458320688_n
159865262_1373278489690797_1493573555787139308_n
159219875_1373278476357465_135650487537483359_n
159680756_1373278486357464_2980292307393600780_n
159528911_1373278473024132_3428484983741695291_n

Badrumsrenovering Sigtuna


Gammalt badrum fick ny planlösning och rymlig duschplats med glasdörrar.

Tillval spotlight och golvvärme för bättre komfort samt en ljusare och lufigare känsla i rummet.

Våtrumsrenovering Täby

Modern snyggt Duschrum med spotlights, golvvärme och inkaklad fönsternisch.

Material: Kakelplattor 40x25cm Klinkers 10X10cm dekora. Kommod & Skåp från Svedbergs, Dushdörrar från INR.Om denna renovering:


Befintliga gipsväggar demonterades med gamla ytskiktet i detta fall kakel & väv. Golvet med gamla golvvärmen och klinkers bilades ur. Gamla brunnen byttes och flyttades då gamla positionen var för nära vägg enligt nuvarande regelverk.

Alla väggar stärktes med plyfa. Taket reglades ner och fick spotligts.'


Fuktskyddning genomfördes med Tarkdry Platmatta på både golv och vägg enligt GVK´s regelverk. Kakel 25x40 cm vit blank monterades upp till tak och in i fönsternishen. Klinkers 10x10 monterades på hela golvet. Rördragningar genonfördes därefter med nya kromade rör.

Slutligen monterades inredning från Svedbergs duschdörrar från INR, blandare från Mora och toalett från IFÖ.

Duschrum Täby
Duschrum Täby
Duschrum Täby
Duschrum Täby
Duschrum Täby
Badrumsrenovering Sigtuna
Badrumsrenovering Sigtuna
Badrumsrenovering Sigtuna
Badrumsrenovering Sigtuna
Badrumsrenovering Sigtuna
Badrumsrenovering Sigtuna

Badrumsrenovering Sigtuna

Dushrum Inredning: Noro - INR

Badrum som blev ett mycket snyggt och stilrent duschrum med rak väggnära brunn från unidrain vilket möjliggör stora plattor i våturymmet.

Detta badrum i Sigtuna totalenoverades där det gamla fick ge plats åt de nya. Omfattande omdragning av rör och avlopp fär att ge ett lyxigt intryck. Spotlights i taket och stora format på kakelplattor och klinkers plattor ger ett stilrent intryck.


Spotlights, Dubbelhadfat från Noro med specialtillverkad betongskiva.

Material: Plattor Golv & Duschhörna Granitkeramik 30x60cm. Kakel 40x25vit blank.

Badrumsrenovering Märsta

Källare renoverat till ett lyxigt badrum med bubbelbad spakänsla och rymlig hörndush med glasdörrar. Snygga kontrastrerande färval och spotlights. Golvvärme och handdukstork samt vägghängdtoalett.

Material: Plattor Golv Granitkeramik 10x10cm, Dekor Granitkeramik Stavmosaik. Kakel 25x20vit blank.

Badrumsrenovering Märsta
Badrumsrenovering Märsta
Badrumsrenovering Märsta
Badrumsrenovering Märsta
Badrumsrenovering Märsta
Badrumsrenovering Märsta

Badrumsrenovering Steninge

Lyxigt Dushrum med Spotligts, Golvvärme, Inkaklad fönsternisch och vägghängd toalett.

Material: Plattor Golv Granitkeramik 15x15cm, Dekor Glasmosaik. Väggar Granitkeramik 30x60.

Duschrum Stenginge
Duschrum Stenginge
Duschrum Stenginge
Duschrum Stenginge
Duschrum Stenginge
Duschrum Stenginge

Badrumsrenovering Sigtuna/Österby

Badrumsrenovering där gamla tunga kontruktioner demonterades till förmån för ljusare färgtoner och öppen yta.

Inredning från INR med snygg belysning under kommod och runt spegel. Väggnära brunn och spotligts för ännu renare och ljusare känsla i rummet.

139449881_1337221296629850_1964157333041070948_n
139095403_1337221316629848_1637762166823265632_n
139162850_1337221303296516_5954012479718876263_n
139627899_1337221306629849_6233704492007350364_n
139427888_1337221313296515_3551778926048897996_n
139311417_1337221319963181_8508953494645660711_n