SERVICE - KUNSKAP - KVALITÉ

VÅTRUMSEXPERTER & GOLVPROFFS SEDAN 1979

Tjänster / Entreprenad
Mattläggning


Vi säljer och lägger plastmattor, vinylmattor, linolium, textil, gummi, textilplattor mm.


Parkettläggning / Laminatläggning


Vi utför parkett och laminatläggning.


Kakelsättning


Kakelsättning i våtrum kök mm.


Klinkersläggning


Våra erfarna plattsättare utför all typ av klinkersläggning både våtrum, hall och uterum och trappor.


Badrumsrenovering & Våtrumsrenovering


Vi är experter på badrumsrenoveringar och är anlutninga till GVK säkra våtrum, läs mer om hur vi genomför din badrumsrenovering här >>Rörmokare / VVS Installatör


I samband med våra arbeten har vi alltid tillgång till kunniga VVS installatörer för att arbetet ska gå smidigt utan uppehåll.Elektriker / Behöring Elistallatör


I samband med våra arbeten anlitar vi behörig elinstallatörer för att säkerställa arbetet ska utföras korrekt enligt baranchreglerna.


VÅTRUM

Funderar du på att renovera badrummet? Då har du kommit rätt vi är experter på området och utför över 100 badrumsrenoveringar årligen. Vi jobbar med både kakel och klinkers för ett tåligt och lyxigt badrum eller ett modernt våtrum i plast i ren enkel och snygg design. I butiken har vi badrumsutsätllning med en rad olika material och möbler uppsatta samt ett stort utbud av kakel och klinkers samt de våtrumsmattor som finns på marknaden idag. Du kan även boka in ett planeringsmöte där vi ritar upp ditt badrum i en verklighetstrogen 3d modell för att få det precis som du tänkt dig. Självklart är vi auktorierade genom GVK för att du som kund ska vara säker på att du får ett fackmannamässigt och korrekt utfört tätskikt. Är du intresserad av en våtrumsrenovering? Är du intresserad av en våtrumsrenovering? Skicka in en offertförfrågan eller boka in ett kostnadsfritt hembesök.

MATTLÄGGNING
Mattläggning för alla typer av utrymmen vardagsrum, hall, kök, våtrum eller kontor. Med 40 års erfarneht både inom bygg och privata sektorn har vi kunskapen och erfarenheten att både kunna ge rätt rådgivning i val av material sam utföra arbetet på ett snyggt och snabbt sätt. Så oavsett om du är ute efter klassisk linolium eller någon av de moderana alternativen som vinyl som helatiden uppdateras både för bätre komfort men även miljövänligare produktionsmetoder. Är du intresserad av mattläggning? Skicka in en offertförfrågan eller boka in ett kostnadsfritt hembesök.

PARKETT & LAMINAT

Parkett och laminat är två typer av flytande golv som har funnits en tid. Fördelen med dessa är förutom de estetiskt tilltalande egenskaperna det faktum att man ofta kan lägga på befintligt golv som gammal vinylmatta eller utdaterad parkett som ligger på sandbädd.
Parkett har i decennier varit standard för ett lyxight hem eller ett flott kontor, ytbehandlingar och låsningsmekanismer har utvecklats men den äkta träkänslan består.
Laminatgolven har de senaste åren tagit många steg framåt både när det kommer till slitstyrka men även comfort som var en av de tidiga barnsjukdommar laminaten brottades med. Olika klasser av kvalité finns från golv anpassat till offentlig miljö eller enklare hemmiljö med relativt liten belasning samt en rad olika modeller med ljuddämpade egenskaper.
LVT (Luxury Vinyl Tiles) har de senaste åren kommit starkt på grund av sina goda egenskaper. LVT golven betydligt tåligare än både laminat och parkett men har samtidgt mycket hög komfort och ett mycket estestiskt tilltalade utseende. Det finns olika modeller i flera rpsiklasser med olika fördelar och egenskaper.

Är du intresserad parkett, laminat eller LVT? Kom in i butiken och köp ett nytt golv redan idag! Vi har kunskapen att råda hur du bäst lägger in det själv eller om hellre överlåter arbetet år fackmän ger vi en offert på arbetet med allt inkluderat.

TEXTILMATTOR
Vi har en rad textimattor eller heltäckningsmattor för alla typer av behov från en lyxig walk-in closet till ett mysigt sovrum eller textilpattor som presterar i offentlig miljö och kontorslandkap. I butiken har vi en stor mängd prover från flera leverantörer och kan erbjuda både mattor kapade med langettering efter mått eller inlagda i hela rummet. Vill du ha en uppgradering av ett rum som ger effekt på rekordtid är textilmatta ett perfekt alternativ våra erfarna mattläggare fixar det! Kom in i butiken eller maila offertförfrågan redan idag!Läs mer om våra tjäster här >> 

KONTAKTA OSS

BUTIKEN ÖPPETTIDER


Vardagar 10-18

Lördagar 10-14

Söndagar & helgdag stängt

Guldbolag Trippel V rankad

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera