Tjänster / Entreprenad


Badrumsrenovering & Våtrumsrenovering

Vi är experter på badrumsrenoveringar. Vi jobbar med kakel och klinkers för ett tåligt och lyxigt badrum eller plast för ett mer kostnadseffektivt alternativ. I butiken har vi badrumsutställning med en rad olika material och möbler uppsatta samt ett stort utbud av kakel och klinkers samt de våtrumsmattor som finns på marknaden idag. Du kan även boka in ett planeringsmöte där vi ritar upp ditt badrum i en verklighetstrogen 3d modell för att få det precis som du tänkt dig. Självklart är vi auktorierade genom GVK för att du som kund ska vara säker på att du får ett fackmannamässigt och korrekt utfört tätskikt. Är du intresserad av en våtrumsrenovering? Skicka in en offertförfrågan eller boka in ett kostnadsfritt hembesök.


.

Mattläggning

Vi säljer och lägger plastmattor, vinylmattor, linolium, textil, gummi, textilplattor mm. Vi utför mattläggning för alla typer av utrymmen vardagsrum, hall, kök, våtrum eller kontor.
Med 40 års erfarenhet både inom bygg och privata sektorn har vi kunskapen och erfarenheten att både kunna ge rätt rådgivning i val av material sam utföra arbetet på ett snyggt och snabbt sätt. Så oavsett om du är ute efter klassisk linoleum eller någon av de moderna alternativen som vinyl som hela tiden uppdateras både för bättre komfort men även miljövänligare produktionsmetoder. Är du intresserad av mattläggning? Skicka in en offertförfrågan eller boka in ett kostnadsfritt hembesök.


Textil mattor
I butiken har vi alla typer av textimattor/heltäckningsmattor för alla typer av behov från en lyxig walk-in closet till ett mysigt sovrum eller textilpattor som klarar de hårda kraven för offentlig miljö och kontorslandskap. I butiken har vi en stor mängd prover från flera leverantörer och kan erbjuda både mattor kapade med langettering efter mått eller inlagda i hela rummet. Vill du ha en uppgradering av ett rum som ger effekt på rekordtid är textilmatta ett perfekt alternativ. Våra erfarna mattläggare fixar det! Kom in i butiken eller maila offertförfrågan redan idag!


Parkettläggning / Laminatläggning

Vi utför parkett och laminatläggning. Fördelen med parkett och laminat är förutom de estetiskt tilltalande egenskaperna det faktum att man ofta kan lägga på befintligt golv som gammal vinylmatta eller utdaterad parkett som ligger på sandbädd.
Parkett har i decennier varit standard för ett lyxight hem eller ett flott kontor, ytbehandlingar och låsningsmekanismer har utvecklats men den äkta träkänslan består.
Laminatgolven har de senaste åren tagit många steg framåt både när det kommer till slitstyrka men även comfort som var en av de tidiga barnsjukdommar laminaten brottades med. Olika klasser av kvalité finns från golv anpassat till offentlig miljö eller enklare hemmiljö med relativt liten belasning samt en rad olika modeller med ljuddämpade egenskaper.
LVT (Luxury Vinyl Tiles) har de senaste åren kommit starkt på grund av sina goda egenskaper. LVT golven är betydligt tåligare än både laminat och parkett men har samtidgt mycket hög komfort och ett mycket estestiskt tilltalade utseende. Det finns olika modeller i flera rpsiklasser med olika fördelar och egenskaper.

Är du intresserad parkett, laminat eller LVT? Kom in i butiken och köp ett nytt golv redan idag! Vi har kunskapen att råda hur du bäst lägger in det själv eller om hellre överlåter arbetet år fackmän ger vien offert på arbetet med allt inkluderat.


Plattsättning

Våra erfarna plattsättare utför all typ av kakel och klinkersläggning.Rörmokare / VVS Installatör

I samband med våra arbeten har vi alltid tillgång till kunniga VVS installatörer för att arbetet ska gå smidigt utan uppehåll.Elektriker / Behöring El Installatör

I samband med våra arbeten anlitar vi behörig elinstallatörer för att säkerställa arbetet ska utföras korrekt enligt baranchreglerna.