BUTIKEN


Ni hittar oss på Söderbyvägen 2B i Arlandastad har vi bland annat badrumsutställning och en stor mängd prover på kakel, klinkers, badrumsinredning, mattor, tapeter, färg med möjlighet att bryta NCS kulörer, parkett, laminat, LVT golv, entrémattor.


I butiken hittar du alltid kunnig personal som ger all den hjälp du behöver som handlar om din renovering.


Du tar dig hit med buss 571 från Märsta Station och går av vid Söderbyvägen vi ligger mittemot ST1 och Mekonomen.

Märsta Vägg & Golv AB


Vi tror på långsiktiga mål i vår affärsverksamhet och satsar på kvalité framför kvantitet. Vi arbetar i huvudsak mot privatpersoner och företag i Sigtuna Kommun med omnejd och utför all typ av mattläggning, kakelsättning, klinkersläggning samt laminat och parkettläggning.


I dagsläget renoverar vi över 100 våtrum per år och utför hela arbetet från rivning till slutmontering, vilket gett oss en stor erfarenhet inom just detta område. Vi är auktoriserade genom GVK och lämnar alltid dokumentation på korrekt utförd fuktskyddning och fallspackling efter avslutat arbete vilket garanterar en trygg renovering av ditt våtrum.

 

Vi tror på en transparant och rak kommunikation där vi tillsammans hittar den bästa lösningen för er.

 

Märsta Vägg & Golv har butik och lager på Söderbyvägen 2B i Arlandastad med badrumsutställnihg och en stor mängd prover från marknadens ledande leverantörer, i butiken hittar du alltid kunnig personal som ger all den hjälp du behöver som handlar om din renovering.


Märsta Vägg & Golv jobbar efter värdeorden Service, Kunskap, Kvalitet