Badrumsrenovering


Funderar du på att renovera badrummet? Då har du kommit rätt, vi är experter på badrum & våtrum. Vi har stor erfarenhet inom området och renoverar i dagsläget mer än 100 våtrum per år. Vi utför hela arbetet från rivning till slutmontering av badrumsinredning med behöriga VVS & El-installatörer.


När det kommer till renovering av våtrum är det viktigt att ha en smidig och välorganiserad byggprocess. Med vår totalentreprenad för våtrum kan du vara lugn och fokusera på att välja rätt inredning, medan vi tar hand om allt det praktiska.

Vår butik i Arlandastad är fylld med ett omfattande sortiment av kakel, klinkers, mattor och inredningsdetaljer. Här hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta våtrummet som matchar din stil och preferenser. Våra kunniga medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa dig att välja rätt material och ge dig råd om design och funktion.


När du väljer vår totalentreprenad för våtrum tar vi hand om hela processen från början till slut. Vi börjar med att göra en noggrann planering och design av ditt våtrum. Med hjälp av avancerade 3D-ritningar kan du få en tydlig bild av hur ditt slutresultat kommer att se ut innan vi ens sätter igång.

Vi hanterar allt arbete som behövs, inklusive rivning av befintlig yta, installation av rör och el, väggbeklädnad, golvläggning, och slutligen montering av badrumsinredning. Vår erfarna personal ser till att arbetet utförs med precision och en hög kvalitetsstandard.

Efter avslutat arbete får du kavlitetsdokument som garanterar ett säkert våtrum i enlighet med gällande branchregler.

Genom att överlåta ansvaret till oss som entreprenör kan du undvika stress och besväret med att hantera olika hantverkare och samordna deras arbete. Vi tar hand om all logistik och säkerställer att projektet håller sig inom tidsramen och budgeten.

Vi strävar alltid efter att uppfylla dina förväntningar och skapa ett våtrum som både är vackert och funktionellt. Oavsett om du vill ha ett modernt och minimalistiskt utseende eller en mer traditionell och klassisk stil, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

Kontakta oss idag för att boka ett möte eller besök vår butik i Arlandastad. Vi ser fram emot att få vara en del av din våtrumsrenovering och hjälpa dig att skapa ett rum som du kommer att älska i många år framöver.


Merparten av de badrumsrenoveringar och övriga arbeten vi utför sker i närområdet runt Sigtuna, Märsta, Rosersberg & Knivsta. Vi arbetar alltså huvdudsakligen lokalt i Sigtuna Kommun med omnejd men även inom Stockholms och Uppsala reginonen.I vår butik i Arlandastad finner ni kunnig personal som står till er tjänst, redo att assistera er med allt från planering till offert samt att ge råd om material och inredning. 

Dessutom erbjuder vi en inspirerande badrumsutställning i vår butik.


Guldbolag Trippel V rankad


Tips att tänka på inför din badrumsrenovering

Planeringen och genomförandet av en badrumsrenovering kan vara en utmanande process. För att hjälpa dig att få en lyckad renovering, vill vi som företag erbjuda några värdefulla tips som kan göra hela processen smidigare. Som experter inom badrumsrenoveringar fokuserar vi på kvalitet och service, och vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett fantastiskt badrum.


 1. Planera noggrant: En väl genomtänkt plan är nyckeln till en framgångsrik badrumsrenovering. Vi kan hantera stora delar av besluten åt dig eller så kan vi låta dig vara mer styrande och involverad i processen. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov för att skapa det perfekta badrummet.

 2. Hitta din personliga stil. Om du är osäker på vad du vill ha, kan det vara en bra idé att bläddra igenom inspirationsbilder för att se vilka stilar som tilltalar dig. Med den informationen kan vi bättre hjälpa dig att hitta lösningar och material som passar din smak. Förutom att besöka vår hemsida, Instagram och Facebook för inspiration, kan du också leta efter idéer på platser som Google och Pinterest. För att få en mer realistisk uppfattning, är du även välkommen att besöka vår butik och utforska våra provmaterial och bilder från vår badrumsutställning. Ibland kan bilderna ge en bild, men upplevelsen i verkligheten kan vara annorlunda.


 3. Välj erfarna proffs för din trygghet: När det kommer till badrumsrenovering är det avgörande att anlita erfarna och pålitliga hantverkare som kan leverera högkvalitativt och hållbart arbete. Hos oss hittar du ett dedikerat team av kunniga hantverkare som specialiserar sig på badrumsrenoveringar. Vi tar hand om hela processen åt dig, medan du kan känna dig trygg och säker i vetskapen om att vi utför arbetet på rätt sätt. Vid avslutat arbete får du kvalitetsdokument på att arbetet är utfört av våtrumscertifierade hantverkare med GVK-Intyg. Ditt förtroende är vår prioritet.


 4. Personlig rådgivning och hjälp: Vi förstår att varje badrum är unikt och vi är här för att ge dig personlig rådgivning och hjälp genom hela renoveringsprocessen. Vi kan komma med förslag och rekommendationer baserat på vår erfarenhet, samtidigt som vi tar hänsyn till dina önskemål och idéer.

 5. Kvalitet och hållbarhet: Vi är dedikerade till att erbjuda badrumsrenoveringar av högsta kvalitet. Genom att använda noggrant utvalda material och utföra arbetet med precision och noggrannhet, strävar vi efter att skapa badrum som är både vackra och hållbara. Vi förstår att en badrumsrenovering är en investering för dig, och vi strävar efter att skapa ett utrymme som du kan njuta av under lång tid framöver. Med vår fokus på kvalitet och hållbarhet kan du vara säker på att din investering är värdig och kommer att ge dig glädje och nytta på lång sikt.Vårt främsta mål är att överträffa dina förväntningar och se till att du är fullständigt nöjd med resultatet. Vi lägger stor vikt vid din tillfredsställelse och strävar alltid efter att leverera det bästa möjliga.

Om du planerar att renovera ditt badrum, låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Som specialister på badrumsrenoveringar med fokus på kvalitet och service är vi redo att assistera dig. Kontakta oss idag för professionell rådgivning och en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om.

  Badrumsrenoveringen steg för steg så går det till.

  1. Planering och design:

   • Vi inleder processen genom att samarbeta med er för att ta fram en noggrant planerad planritning och design för ert badrum.
   • Tillsammans bestämmer vi inredningen och ytskikten som bäst passar era behov och preferenser.
   • Vi kommunicerar även en tidsplan för renoveringen, där den genomsnittliga tidsramen för genomförande är vanligtvis mellan 15-25 arbetsdagar, beroende på renoveringens omfattning.

  2. Etablering och täckning:

   • När renoveringsarbetet påbörjas etablerar vi oss på arbetsplatsen och tar nödvändiga åtgärder för att skydda omgivande ytor.
   • Golvet täcks noggrant för att undvika skador och eventuell avgränsning görs för att hålla renoveringsområdet separat från andra rum och utrymmen.
   • Vi genomgår också renoveringsplanen och processen med er och den ansvariga personen på plats, för att säkerställa att vi är på samma sida och att ni känner er trygga med förloppet.

  3. Demontering av inredning och ytskikt:

   • För att göra plats för det nya badrummet, demonterar vi den befintliga inredningen och tar bort gamla el- och vatteninstallationer.
   • Det gamla ytskiktet, inklusive kakel och klinker, tas bort och avlägsnas noggrant.
   • Vid behov åtgärdar vi även eventuella avlopp och brunnar som inte uppfyller dagens standard, för att säkerställa att badrummet är helt fungerande och hållbart.

  4. VVS-rördragningar och förberedelser för elinstallationer:

   • Efter demonteringen påbörjar vi installationen av nya VVS-rör för vatten och avlopp.
   • Vid behov lägger vi även dolda rör i väggarna för att skapa en mer estetiskt tilltalande och funktionell lösning.
   • Förberedelser för elinstallationer görs också, inklusive belysning, golvvärme, kommod och spegelskåp.
   • Eventuella avlopp och brunnar kan också flyttas eller justeras för att bättre passa den nya planlösningen.
   • För att skapa en välplanerad och estetiskt tilltalande badrumsrenovering tar vi också hänsyn till möjligheten att integrera spotlights i taket, fönster och nischer.

  5. Återuppbyggnad:

   • Efter att VVS- och elarbeten är klara börjar vi med återuppbyggnaden av badrummet.
   • Vi bygger upp väggar, undergolv och tak, och vid behov åtgärdar vi sneda väggar och tak för att skapa en mer enhetlig och estetiskt tilltalande yta.

  6. Fallspackling och ingjutning av golvvärme:

   • För att säkerställa en jämn och stabil yta genomför vi fallspackling av golvet för att säkerställa korrekt avrinning av vatten.
   • Om golvvärme är önskvärt, lägger vi in den vid denna tidpunkt för att ge badrummet extra komfort och värme under användning.
   • Golvvärmen ingjuts i golvet med hjälp av ett speciellt flytspackel för att säkerställa en korrekt installation.

  7. Fuktskyddning:

   • För att garantera en fukt- och vattentät miljö i badrummet, genomför vi fuktskyddningen enligt GVK-riktlinjer.
   • Vi använder en tätande plastmatta som säkerställer hög kvalitet och hållbarhet i våtrummet.
   • Om plastmatta används som det slutgiltiga ytskiktet monteras det på plats vid detta skede.

  8. Ytskikt: Kakelsättning och klinkersläggning:

   • När fuktskyddet är på plats går vi vidare till det estetiska momentet i renoveringen.
   • Vi sätter kakel på väggarna och lägger klinkers på golvet för att ge badrummet dess slutliga estetiska uttryck.
   • Fogning av kakel och klinkers görs för att säkerställa en tät och hållbar yta.

  9. Grovstädning och avetablering:

   • När ytskikten är på plats genomför vi en noggrann grovstädning av arbetsområdet.
   • Vi tar bort täckmaterial och överflödigt skräp för att återställa området till en ren och ordnad miljö.
   • Maskiner och verktyg som inte längre behövs tas bort från platsen för att skapa en mer öppen och tillgänglig yta.

  10. Slutmontering:

   • Vi utför den slutliga monteringen av badrumsinredningen och slutför rördragningar för VVS-installationerna.
   • Elektriska installationer som golvvärme, belysning, spotlights och andra elkomponenter färdigställs.
   • Vi genomför en noggrann städning av området och tar bort täckmaterial, emballage och eventuellt skräp som kan finnas kvar.

  11. Kvalitetsdokument och fakturering:

   • Efter avslutat arbete skickar vi ut den slutliga fakturan och tillhandahåller kvalitetsdokument som garanterar att renoveringen har utförts på ett säkert och korrekt sätt.
   • Vi strävar efter att säkerställa er fulla tillfredsställelse och ser till att ni får ett badrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

  Med badrumsrenoveringen avslutad kan ni nu glädjas åt ert nya och förbättrade badrum, som skapats med omsorg och noggrannhet genom varje steg av processen!  SigtunaBadrum6060-5
  SigtunaBadrum6060-8
  SigtunaBadrum6060-4
  SigtunaBadrum6060-1
  SigtunaBadrum6060-7
  SigtunaBadrum6060-3
  SigtunaBadrum6060-2
  SigtunaBadrum6060-6
  139449881_1337221296629850_1964157333041070948_n
  139095403_1337221316629848_1637762166823265632_n
  139162850_1337221303296516_5954012479718876263_n
  139427888_1337221313296515_3551778926048897996_n
  139627899_1337221306629849_6233704492007350364_n
  139311417_1337221319963181_8508953494645660711_n
  152213777_1359509721067674_3162286476276526808_n
  151261072_1359509697734343_3290803941238239819_n
  151594930_1359509714401008_4013657149604137453_n
  151677653_1359509707734342_3463988947661602668_n
  151826540_1359509704401009_8467487563468318037_n
  151801507_1359509711067675_6196725904387223322_n
  151262345_1359509717734341_4757836242256841954_n
  158632027_1373278483024131_2313910404546488725_n
  159713220_1373278479690798_5382421204458320688_n
  159865262_1373278489690797_1493573555787139308_n
  159219875_1373278476357465_135650487537483359_n
  159680756_1373278486357464_2980292307393600780_n
  159528911_1373278473024132_3428484983741695291_n
  158632027_1373278483024131_2313910404546488725_n (1)
  IMG_20201015_131715
  IMG_20201015_131738
  IMG_20201015_131757
  IMG_20201015_131736
  IMG_20201015_131754
  IMG_20201015_131721
  BadrumsrenoveringSigtunaMärsta_2
  BadrumsrenoveringSigtunaMärsta_1