Badrumsrenovering i Sigtuna


Funderar du på att renovera badrummet? Då har du kommit rätt, vi är experter på badrum & våtrum. Vi har stor erfarenhet inom området och renoverar i dagsläget mer än 100 våtrum per år. Vi utför hela arbetet från rivning till slutmontering av badrumsinredning med behöriga VVS & El-installatörer.


Vi finns lokalt i Sigtuna Kommun sedan 1979 med butik på Söderbyvägen 2B i Arlandastad. Vi har under åren byggt upp en stor erfarenhet inom badrumsrenoveringar och renoverar i dagsläget omkring 100 våtrum per år. Vi utför hela arbetet med behörig personal från rivning till plattsättning & mattläggning till slutmontering av badrumsinredning med VVS & El-installationer.


Våra hantverkare har korrekt utbildning genom GVK och flera års erfarenhet av badrumsrenoveringar. Oavsett om du väljer ett lyxigt badrum med kakel och klinkers eller ett våtrum med fokus på silren funktion med plastmatta & väggmatta kan du vara säker på att du får en fackmannamässig renovering utförd på ett säkert sätt.


Efter avslutat arbete får du kavlitetsdokument som garanterar ett säkert våtrum i enlighet med gällande branchregler.


Merparten av de badrumsrenoveringar och övriga arbeten vi utför sker i närområdet runt Sigtuna Kommun.I butiken i Arlandastad hittar ni kunnig personal som gärna hjälper till med allt från planering till tips på materialval och inredning.


I butiken har vi även vår badrumsutställning.


Guldbolag Trippel V rankad